Empresa

Empresa
Empresa

Roglans, S.A. és una empresa dedicada a reparacions des de 1923 i constituida en societat per a la realització d'instal·lacions el 1950, data de la fundació de la societat.

L'experiència i la permanent incorporació de noves tecnologies ens permet evolucionar i mantenir-nos a la vanguardia de les últimes novetats en instal·lacions.

Pensem en el demà per ser millors avui

La importància d'una bona instal·lació a part que funcioni correctament, és tenir la garantia que algú se'n farà càrrec i que aquesta estarà preparada per possibles canvis o ampliacions, estalviant costos addicionals innecessaris.

DOMÒTICA:
Experimenti el benestar, envoltis de la millor tecnologia per la seva llar i obtingui el màxim confort. Descobreixi els avantatges de gaudir d’un habitatge intel·ligent.

ÀMBIT DOMÈSTIC:
Visqui la tranquil·litat de saber que les seves instal·lacions són la millor solució pel seu cas, optimitzant els recursos i procurant per la seva comoditat.

ÀMBIT INDUSTRIAL:
Obtenir serveis ràpids i eficaços és el que diferencia la producció del seu negoci. Un bon manteniment de les instal·lacions garanteix aconseguir millors resultats.

Localització

 

GPS: 41.9244788, 3.1613789